четверг, 25 мая 2017 г.

Закрытие сезона - Szezonzárás

Праздничный юбилейный вечер театра уже в прошлом. Хорошо, что он был, жаль, что вкус и радость от него мы можем ощутить, только разглядывая фото и видео. Но так бывает всегда и со всем! Не отчаиваемся. Вот оно - это послевкусие! Стремительно - вперед!

Благодарим всех кто участвовал в нашем вечере. Благодарим так же всех кто лично или в письменной форме поздравил нас с нашим юбилеем!

Через несколько дней мы поедем в Италию на фестиваль (ссылка для более подробной информации) и этим завершаем наш театральный сезон. До скорых встреч осенью!



Sajnos most már mogöttünk van a jubileumi ünnepségünk. Örömteli, hogy volt, és kár, hogy az "ízét" és hangulatát már csak a videók és a fényképek nézegetésével élhetjük újra át (a képek megtekinthetőek a színház Facebook oldalán). De sajnos ez az életben ez mindennel így van. Úgyhogy ez nem szegi kedvünket! Irány a jövő! Előre!

Szeretnénk egyuttal megköszönni mindenkinek aki részt vett a jubileumi estünkön, akár a színpadon, akár a nézőtéren. Valamint, köszönjük a sok-sok szóbeli és írásbeli megköszöntést és jókívánságot.

Néhány nap múlva útnak indulunk Olaszországba a "Teatral" orosz színházi szaklap szervezésében megrendezésre kerülő emzetközi színházi fesztiválra (bővebb információ az alábbi linken, orosz nyelven) és ezzel le is zárjuk az idei színházi évadot. Mindenkinek jó nyaralást. Ősszel találkozunk!

Комментариев нет:

Отправить комментарий